tiistai 26. joulukuuta 2017

Vierailut kouluille, kerhoihin ja lelumuseoon

Olemme tämän talven aikana jalkautuneet lasten ja perheiden pariin. Toivon että saisimme jatkaa hyvin alkanutta työtämme, myös yläasteilla ja lukioissa sekä muissa oppilaitoksissa. 

Leena Jäntti ja Riitta Kokko-Parikka kävivät Järvenpäässä, Perhekeskus Maahisen varhaiskasvatuskerhojen Suomi 100 juhlassa kertomassa Lotta Svärd järjestöstä ja Leena veti lisäksi Lottatyttöjen kevyen liikuntaharjoituksen.

Leena ja Riitta kävivät kouluvierailulla  Keravan Kalevan koululla. Riitta kertoi oppilaiden olleen erittäin kiinnostuneita historiasta.

Itse olin Lelumuseo Hevosenkengässä esittelemässä Lottatyttöjen toimintaa, Pikkulotan leikkikirjan julkistamisen yhteydessä.

Sain myös olla Lotta Aune Raholan mukana Espoossa Lintulaakson koululla. Esitimme kahdelle eri ryhmälle SA filmin Lottatytöistä ja loppuaika menikin oppilaiden kysymyksiin vastaamisiin. Lopuksi opetimme, radistilotan ollessa kyseessä, oppilaille morsetusta. Aunen oppikouluaikaisen luokkakorun viisauden. Ole tyytyväinen, olet onnellinen: OTOO

-Virpi Vihervä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti